08-775 50 00

(Öppet dygnet runt)

Varning för bluffsamtal om StopService

Den senaste tiden har ett flertal StopService-kunder kontaktats av företaget uSecurity som hävdar att alla nyckelbrickor från StopService skall bytas ut till ”miljövänliga brickor”. Företaget har i flera fall även sagt sig ringa på uppdrag av StopService. Detta stämmer inte och du behöver inte byta ut dina nyckelbrickor. Läs mer

Visa inte detta meddelande igen

Om StopService


Kontakta oss

Har du frågor angående StopService tjänster?

Kontakta oss genom att fylla i formuläret. Vi svarar så fort vi kan, senast inom 24 timmar.

Vill du hellre ringa når du oss på 08-775 50 00. Vi har öppet dygnet runt, året om, så du får alltid personlig service.
Om oss

StopService är marknadsledande och specialister på identitetsskydd och värdeskydd. StopService administreras av Affinion International AB och tillhandahålls även i samarbete med banker och kortutgivare på den nordiska marknaden.

Affinion International AB är ett helägt dotterbolag till Affinion Group, USA. Affinion Group har över 70 miljoner kunder i världen, varav 20 miljoner i Europa.

Kundservice
E-post: info@stopservice.se
Telefon: 08 – 775 50 00

Mejlfrågor besvaras vanligtvis helgfri vardag inom 24 timmar.

Företagsuppgifter
Affinion International AB
Organisationsnummer 556277-5824

Adress
Birger Jarlsgatan 58, 114 29 Stockholm

Text

Säkerhet & betalning

Varje gång du lämnar ut eller erhåller information om personuppgifter i vårt säkra online-system krypteras informationen med hjälp av en teknik som kallas Secure Sockets Layer, som brukar förkortas SSL. För att informationen ska förbli konfidentiell krypteras informationen med SSL-tekniken medan den sänds över internet mellan din dator och Affinion Internationals system.

En säker session med hjälp av SSL upprättas där Affinion International erbjuder online-tjänster och där konfidentiell information behandlas, till exempel vid Registrering av kort/värdehandlingar i Spärrtjänsten eller registrering av personliga uppgifter under Min profil.

Denna HTTPS-sida använder även ett EV-certifikat (Extended Validation) vilket indikeras med grönt i sökfältet (visas olika beroende på vilken webbläsare du använder) ihop med ett hänglås vilket innebär att du är skyddad och tryggt kan registrera dina uppgifter.


Betalning

Hos StopService sker all betalning via internet och därför är vi speciellt uppmärksamma på säkerheten. Vi tillämpar 3D Secure, en teknologi utvecklad av VISA och MasterCard som syftar till att identifiera kortinnehavaren vid köp online. Identifieringsprocessen bygger på att en personlig kod/lösenord används i samband med köpet. Med denna teknik kan du som kortinnehavare vara säker på att ditt kort inte används av någon obehörig.

När du betalar med ditt kort skickas dina kortuppgifter direkt till din banks betalningssystem. All kommunikation mellan dig och bankens betalningssystem är krypterad, så att ingen obehörig kan få tillgång till de uppgifter du skriver in via internet.

Privacy and cookies policy

Betalning sker med kort eller mot faktura. Från köptillfället gäller avtalet i ett år för att därefter övergå i ett tillsvidareavtal, med en ömsesidig uppsägningstid på tre månader. Du kommer att debiteras en årsavgift varje år tills avtalet upphör. Mer information gällande avtalstid och villkor hittar du i Villkorsbeskrivningen.

Affinion International AB ©